Zháňate prepravné a manipulační obaly? Dodá vám ich PK Group Slovakia

Prepravky sú v priemysle aj v logistike nevyhnutným vybavením. Nie je ich možné vždy unifikovať a rôznym priemyselným oblastiam vyhovujú iné. Veľké množstvo prepraviek, vrátane sortimentu pojazdových koliesok, ponúka PK Group Slovakia s.r.o

Akú prepravku či manipulačný obal potrebujete pre svoje podnikanie?

Kvalitné plastové prepravky odolné olejom a kyselinám sú nutné pre mäsopriemysel, prepravu zeleniny a ovocia, tiež sa používajú ako pekárenské a cukrárske prepravky. Ďalším typom žiadaných plastových prepraviek sú plné europrepravky s vekom. Bývajú pevné aj skladacie, môžu byť s perforáciou či bez nej. Vhodné sú ako manipulačné prepravky a zásobníky.

Plastové prepravky – KLT sa často využívajú spolu s podvozkami. Slúžia k bezpečnému a efektívnemu prevozu prepraviek a zjednodušujú premiestňovanie nákladu. Podvozky sú pritom určené až pre prevoz 500g záťaže. Bývajú plastové a nerezové.

Ďalším sortimentom firmy PK Group sú plastové sudy a barely, termoboxy pre prepravky, gastronádoby a chladiace či hrejúce dosky k termoboxom. Firma ponúka tiež plastové palety a big boxy.

Špecialitou je veľký sortiment pojazdových koliesok

Kolieska – pojazdové firma ponúka pre prístroje, transportné do priemyslu, s antistatickými vlastnosťami, s polyuretánovým behúňom, polyamidové, vhodné do vysokých teplôt aj nábytkové. Výberu správnych koliesok musí predchádzať výpočet plánovaného dynamického zaťaženia pojazdových koliesok. Nosnosť sa uvádza vždy pre rýchlosť 4 km/h.

Venovať pozornosť je nutné aj použitému ložisku. V kolieskach sa používajú presné guľôčkové ložiská (jednoradové aj radiálne), najčastejšie využívané venčekové ložiská aj ihlové ložiská s nízkou montážnou výškou, malým valivým odporom a vysokou nosnosťou. Okrem koliesok je dodávané aj príslušenstvo pre kolieska.

Ďalšie zaujímavé články

Neprehliadnite